Home » Η Jazwares φέρνει τα Squishmallows στα McDonald’s Happy Meals

Η Jazwares φέρνει τα Squishmallows στα McDonald’s Happy Meals

Από OPS Publications
08/06/2023

Η Jazwares φέρνει τα Squishmallows στα McDonald's Happy Meals

LOGOS ET_CRT S

Η Jazwares ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τα McDonald’s για να φέρει τις δημοφιλείς λούτρινες φιγούρες Squishmallows στα Happy Meals σε όλο τον κόσμο. Αυτήν η συνεργασία θα περιλαμβάνει συνολικά 24 εμβληματικά λούτρινα παιχνίδια Squishmallows, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών και εποχιακών χαρακτήρων. Η προώθηση ξεκινά σε διάφορες αγορές αυτή την άνοιξη.

«Σε συνεργασία με τα McDonald’s είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους θαυμαστές μια τρισδιάστατη εμπειρία Squishmallows που περιλαμβάνει αποκλειστικές ψηφιακές λίστες αναπαραγωγής και ειδική έκδοση Squishmallows που θα δημιουργήσουν ένα από τα πιο ανεβασμένα προγράμματα Happy Meal μέχρι σήμερα», δήλωσε ο Gerhard Runken, ανώτερος αντιπρόεδρος του Brand & Marketing στην Jazwares.

«Το Happy Meals έχει παρουσιάσει τόσες πολλές εμβληματικές μάρκες όλα αυτά τα χρόνια και αυτό είναι ένα τεράστιο ορόσημο για το Squishmallows καθώς ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη McDonald’s, μια από τις πιο αξιόπιστες και αναγνωρισμένες μάρκες στον κόσμο». 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email