Home » Η KessCo Ανακοινώνει Συνεργασία Αδειοδότησης με τη SEGA της Αμερικής και τη Sonic the Hedgehog

Η KessCo Ανακοινώνει Συνεργασία Αδειοδότησης με τη SEGA της Αμερικής και τη Sonic the Hedgehog

Από OPS Publications
08/06/2023

Η KessCo Ανακοινώνει Συνεργασία Αδειοδότησης με τη SEGA της Αμερικής και τη Sonic the Hedgehog

LOGOS ET_CRT S

Η KessCo , μια εταιρεία παιχνιδιών και παιχνιδιών τρίτης γενιάς, ανακοίνωσε μια συνεργασία αδειοδότησης με τη SEGA of America, Inc  και το franchise Sonic the Hedgehog , σηματοδοτώντας την πρώτη εθνική συμφωνία αδειοδότησης της Kess με τη SEGA of America.

Η συνεργασία θα προσφέρει στην Kess την ευκαιρία να παρουσιάσει το εμβληματικό Blue Blur και το αγαπημένο franchise σε μια ποικιλία επιτραπέζιων παιχνιδιών, παιχνιδιών με κάρτες και ειδών παιχνιδιού σε εξωτερικούς χώρους το 2024.

«Ως φανατικός θαυμαστής του Sonic, είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος και περήφανος που ανακοινώνω τη νεότερη συμφωνία αδειοδότησης με τη SEGA της Αμερικής», δήλωσε ο Alex Kessler, Διευθύνων Σύμβουλος της Kess . «Η αδειοδότηση έχει γίνει σημαντικό μέρος της αναπτυξιακής μας στρατηγικής και οι πελάτες μας ζητούν από εμάς προϊόντα με την επωνυμία Sonic εδώ και χρόνια. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να διευρύνουμε την κατηγορία των παιχνιδιών μας μέσω αυτής της πρόσφατης απόκτησης άδειας χρήσης, ενώ εισάγουμε για πρώτη φορά την αδειοδότηση στη δημοφιλή γκάμα μας για εξωτερικούς χώρους.”

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email