Home » Η Lamy αναδεικνύει  τη σημασία της γραφής και του σχεδίου

Η Lamy αναδεικνύει  τη σημασία της γραφής και του σχεδίου

Από OPS Publications
08/06/2023

Η Lamy αναδεικνύει τη σημασία της γραφής και του σχεδίου

LOGOS ET_OPC S

Για δεκαετίες, η Lamy έχει δεσμευτεί να διατηρήσει το χειρόγραφο σε σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το 2023, η εταιρεία θα επεκτείνει περαιτέρω τη δέσμευσή της μέσω μιας εκπαιδευτικής συνεργασίας με το Kunstpalast Düsseldorf. Η αρχή ήταν η ετήσια χορηγία του καλλιτεχνικού διαγωνισμού του δημοτικού σχολείου «The Little One».

Η Lamy επεκτείνει τη δέσμευσή της φέτος με μια εκπαιδευτική συνεργασία με το Kunstpalast Düsseldorf.  Το μότο για το 2023 είναι:  «From AZ and 1-10: The colorful world of letters and numbers».  

Με αυτή τη συνεργασία η Lamy θέλει να αναδείξει τη σημασία της γραφής και του σχεδίου η οποία προάγει: τη συγκέντρωση και τη μνήμη, ενώ εμπνέει τις προσωπικές διαδικασίες μάθησης. Η γραφή και του σχέδιο αποτελούν για τη Lamy μια πολύτιμη δεξιότητα δια βίου μάθησης – μια δεξιότητα που έχει καταστεί απαραίτητη στην ψηφιακή εποχή.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email