Home » Η Sony ανακοινώνει την PMI ως κύριο παγκόσμιο συνεργάτη παιχνιδιών για το The Creature

Η Sony ανακοινώνει την PMI ως κύριο παγκόσμιο συνεργάτη παιχνιδιών για το The Creature

Από OPS Publications
08/06/2023

Η Sony ανακοινώνει την PMI ως κύριο παγκόσμιο συνεργάτη παιχνιδιών για το The Creature

LOGOS ET_CRT S

Η Sony Pictures Television – Kids (SPT – Kids) με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι η κορυφαία εταιρεία παιχνιδιών PMI συμμετέχει ως παγκόσμιος κύριος συνεργάτης παιχνιδιών για τη σειρά κινουμένων σχεδίων The Creature Cases.

Η ταχέως αναπτυσσόμενη και δυναμική εταιρεία παιχνιδιών PMI έχει χτίσει τη φήμη ενός από τους κορυφαίους κατασκευαστές παιχνιδιών IP παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Sonic Prime, Among Us και της Tokido’s Piñata Smashlings, με δίκτυο διανομής που εκτείνεται σε 132 χώρες.

Το Creature Cases θα σηματοδοτήσει την πρώτη συμφωνία βασικού παιχνιδιού της PMI στην αγορά προσχολικής ηλικίας μετά την επιτυχία ως κάτοχος άδειας παιχνιδιών για την Paw Patrol, την Peppa Pig και άλλες κορυφαίες εκπομπές προσχολικής ηλικίας.

Η εταιρεία ετοιμάζει μια ολοκληρωμένη σειρά από σετ παιχνιδιού, φιγούρες και βελούδινα παιχνίδια The Creature Cases, τα οποία θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο λιανικό εμπόριο ως μέρος ενός λανσαρίσματος σε πολλές περιοχές από το 2024.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email