Home » Η Spin Master πούλησε 1 εκατομμύριο παιχνίδια Gabby’s Purrfect Dollhouse

Η Spin Master πούλησε 1 εκατομμύριο παιχνίδια Gabby’s Purrfect Dollhouse

Από OPS Publications
08/06/2023

Η Spin Master πούλησε 1 εκατομμύριο παιχνίδια Gabby's Purrfect Dollhouse

LOGOS ET_CRT S

Η Spin Master ανακοινώσε πως έχει πουλήσει ένα εκατομμύριο από τα σετ παιχνιδιού Gabby’s Purrfect Dollhouse από την κυκλοφορία του. Το σετ παιχνιδιού ονομάστηκε το Νο. 1 παιχνίδι στην Υπερκατηγορία ITPS (Βρεφικά/Νήπια/Προσχολικά) στις ΗΠΑ πέρυσι από την Circana.

«Οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο έχουν αγκαλιάσει το Gabby’s Dollhouse με τόσο ενθουσιασμό και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε ένα εκατομμύριο κουκλόσπιτα που πουλήθηκαν», λέει η Shannon Vacca, Ανώτερη Αντιπρόεδρος Franchise Strategy, Universal Products & Experiences.

Επιπλέον , το κανάλι The Gabby’s Dollhouse στο YouTube ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο προβολές. Το Spin Master’s Gabby’s Dollhouse App έχει πάνω από 23 εκατομμύρια λήψεις. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε 19 γλώσσες σε 175 χώρες. Η μουσική του Gabby’s Dollhouse έχει ξεπεράσει περισσότερες από 135 εκατομμύρια ροές με playlist διαθέσιμες σε 15 γλώσσες.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email