Home » Νέες σειρές τετραδίων Logigraf

Νέες σειρές τετραδίων Logigraf

Από OPS Publications
08/06/2023

Νέες σειρές τετραδίων Logigraf

LOGOS ET_OPC S

Η Logigraf  Καραγιάννης Α.Ε. συνεχίζει για άλλη μια χρονιά τη δυναμική της παρουσία στον χώρο των τετραδίων, δίνοντας τη δική της προοπτική και αξία στο τετράδιο σπιράλ. Σκοπός της, παραμένει η κατασκευή των καλύτερων τετραδίων σπιράλ της αγοράς, με καινοτόμο σχεδιασμό και στοιχεία ασφάλειας, πρακτικότητας & εργονομίας.

Ανακαλύψτε στην ιστοσελίδα b2b.logigraf.com.gr τα πιο εντυπωσιακά Logigraf τετράδια με την ασύγκριτη ποιότητα Logigraf, σε τεράστια ποικιλία εξωφύλλων που αγγίζουν τη μοναδικότητα του καθενός! Με ιδιαίτερες ποιότητες εκτύπωσης που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα (πλαστικοποίηση soft touch, επεξεργασία 3D UV, spot glitter, χρυσοτυπία, γκοφρέ), με χρήση ειδικών χαρτιών γνωστών οίκων που ανεβάζουν την ποιότητα & την αισθητική. Τα πιο ανθεκτικά τετράδια, με την ποιότητα που ήδη γνωρίζετε, με άψογο άνοιγμα, κλείσιμο & αναδίπλωση 360°, ακόμη και μετά από έντονη μακροχρόνια χρήση. Μεγαλύτερη αντοχή, με σπιράλ πάχους 1.2mm που δεν ανοίγει, δεν χαλάει, δεν μπλέκεται με άλλα σπιράλ, χάρη στο μοναδικό κλείδωμα ασφαλείας WIRELOCK! Logigraf  τετράδια που θέλεις να έχεις!

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email