Home » Το brand McNeill γίνεται μέλος του ΟμΙλου Patio

Το brand McNeill γίνεται μέλος του ΟμΙλου Patio

Από OPS Publications
09/06/2023

Το brand McNeill γίνεται μέλος του ΟμΙλου Patio

LOGOS ET_OPC S

Ο κατασκευαστής σχολικών τσαντών Cadeju GmbH είναι πλέον μέλος του πολωνικού Ομίλου Patio Dystrybucja. Η εξέλιξη αυτή είναι το αποτέλεσμα εντατικών διαπραγματεύσεων, στόχος των οποίων ήταν να ενισχυθεί η θέση της Cadeju GmbH στην αγορά και η μάρκα McNeill και να προσφερθεί στους πελάτες λιανικής μια ευρύτερη γκάμα προϊόντων στο μέλλον.

Η Patio Dystrybucja Sp.z oo είναι μια γνωστή πολωνική εταιρεία χαρτικών με μεγάλη γκάμα από τσάντες. Επιπλέον, η Patio είναι πιστοποιημένος κάτοχος άδειας Disney για την Ευρώπη, τον οποίο η Cadeju μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει για την ενίσχυση της επωνυμίας McNeill.

Μέχρι τώρα, η Patio είχε επικεντρωθεί στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης , στις αγορές της Ιταλίας και της Ισπανίας με τις μάρκες Coolpack και Colorino. Με την εξαγορά της Cadeju και της μάρκας McNeill, η Pation ανοίγει τη γερμανόφωνη περιοχή.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email