Home » Η Pelikan κερδίζει το “Ergonomics Innovation Prize 2023” για τις σχολικές τσάντες Herlitz

Η Pelikan κερδίζει το “Ergonomics Innovation Prize 2023” για τις σχολικές τσάντες Herlitz

Από OPS Publications
16/06/2023

Η Pelikan κερδίζει το "Ergonomics Innovation Prize 2023" για τις σχολικές τσάντες Herlitz

LOGOS ET_OPC S

Ο κατασκευαστής σχολικών ειδών έλαβε και φέτος το «Βραβείο Καινοτομίας Εργονομίας» από το Ινστιτούτο Υγείας και Εργονομίας (IGR) στη Νυρεμβέργη. Η εταιρεία σημείωσε ιδιαίτερα καλή βαθμολογία με τις φιλικές προς τα παιδιά και το περιβάλλον σχολικές τσάντες “SoftLight” και “FiloLight” από τη μάρκα Herlitz. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η Pelikan κατάφερε να πείσει την οκταμελή κριτική επιτροπή του IGR με τις εργονομικές σχολικές τσάντες από τη μάρκα Herlitz. Από τους 72 υποψηφίους, στους 24 απονεμήθηκε το πολυπόθητο «Ergonomics Innovation Prize 2023».

Σε αυτό το πλαίσιο, οι σχολικές τσάντες Herlitz “FiloLight”, “SoftLight” και “SoftLight GREENline” σημείωσαν πολύ καλή βαθμολογία ως βιώσιμη παραλλαγή, κατασκευασμένη από σχεδόν 70% ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Εκτός από το μικρό βάρος (λιγότερο από ένα κιλό) και το λειτουργικό τους σχήμα, η κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε και από το πιστοποιημένο σύστημα πλάτης, το οποίο προσαρμόζεται συνεχώς στην πλάτη του παιδιού. «Λειτουργικές και υψηλής ποιότητας τσάντες για μακροχρόνια χρήση παράγονται με τη μάρκα Herlitz εδώ και 40 χρόνια. Λόγω του μοναδικού συνδυασμού ευέλικτων χαρακτηριστικών και της βασικής μας ικανότητας στον τομέα των εργονομικών σχολικών προϊόντων, μας απονεμήθηκε και πάλι το Βραβείο Καινοτομίας από το IGR. Χαιρόμαστε πραγματικά!», τονίζει η Corinna Dobrott, η υπεύθυνη προϊόντων από την ομάδα σχολικών τσαντών Herlitz. 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email