Home » Η Schleich κερδίζει το “Γερμανικό Βραβείο Αειφορίας 2023”

Η Schleich κερδίζει το “Γερμανικό Βραβείο Αειφορίας 2023”

Από OPS Publications
15/06/2023

Η Schleich κερδίζει το "Γερμανικό Βραβείο Αειφορίας 2023"

LOGOS ET_CRT S

Η Schleich είναι μία από τους νικητές του «Γερμανικού Βραβείου για Έργα Αειφορίας 2023», στην κατηγορία της ανακύκλωσης προϊόντων, έλαβε το βραβείο για τις δραστηριότητές της και τις φιλοδοξίες της να κάνει ολόκληρη την εταιρεία πιο βιώσιμη σύμφωνα με τις ολιστικές αρχές Cradle to Cradle® και να παράγει μόνο ανακυκλώσιμες φιγούρες παιχνιδιών που έχουν πιστοποίηση Cradle to Cradle® έως το 2027.

Οι ανθεκτικές και διαχρονικές φιγούρες Schleich μεταφέρονται από γενιά σε γενιά εδώ και δεκαετίες και ως εκ τούτου έχουν σημαντικά μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα σε σύγκριση με πολλά άλλα παιχνίδια. «Στο μέλλον, η Schleich θα πάει ένα βήμα παραπέρα», λέει ο Δρ. Philipp Hummel, Επικεφαλής Αειφορίας στο Schleich. «Μέχρι το τέλος του 2027, θέλουμε όλοι οι χαρακτήρες των παιχνιδιών μας να είναι με συνέπεια τις αρχές σχεδιασμού Cradle to Cradle® και έτσι δίνουν τη δυνατότητα σε έναν παλιό δεινόσαυρο Schleich να γίνει ξανά νέος δεινόσαυρος Schleich – ή ένα λιοντάρι, ένα άλογο, ένας μονόκερος».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email