Home » Η Zeus αποκτά τον όμιλο James Hamilton

Η Zeus αποκτά τον όμιλο James Hamilton

Από OPS Publications
16/06/2023

Η Zeus αποκτά τον όμιλο James Hamilton

LOGOS ET_OPC S

Η ιρλανδική εταιρεία συσκευασίας Zeus Group συνέχισε το σερί εξαγορών της με την αγορά της βιομηχανίας εκτύπωσης και συσκευασίας της Βόρειας Ιρλανδίας James Hamilton Group (JHG). Με ετήσιες πωλήσεις 18 εκατ.€ και 120 άτομα προσωπικό, η JHG παρέχει συσκευασίες, παραγωγή ετικετών, είδη γραφείου και εξοπλισμό ατομικής προστασίας σε πολλούς τομείς, όπως λιανικό εμπόριο, παραγωγή τροφίμων και ποτών, εφοδιαστική και διανομή.

Η συμφωνία, η οποία ανακοινώθηκε στις (14 Ιουνίου), αποτελεί το επόμενο μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης του Ομίλου Zeus για το 2023 που αναμένεται να δει τα έσοδα του ομίλου να ξεπεράσουν τα 500 εκατ. € .

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Zeus, Keith Ockenden, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι με τις προοπτικές αυτής της εξαγοράς μιας από τις παλαιότερες επιχειρήσεις συσκευασίας της Βόρειας Ιρλανδίας. Αξιοποιώντας τις συνέργειες μεταξύ της Zeus και του Ομίλου James Hamilton σε όλο το νησί της Ιρλανδίας, μπορούμε να προσφέρουμε μια πιο ολοκληρωμένη σειρά λύσεων και παραγωγικών δυνατοτήτων. Η δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε εξαιρετική αξία στους πελάτες μας, οδηγώντας παράλληλα την καινοτομία και τις βιώσιμες πρακτικές».

Η Zeus είχε ήδη προσθέσει πρόσφατα έσοδα 75 εκατ. € από διάφορες εξαγορές αφού, εξαγόρασε την Polpack στην Πολωνία τον Φεβρουάριο, η οποία ακολούθησε την εξαγορά της Swanline Group και της αδελφής της εταιρείας BoxMart , καθώς και της καναδικής επιχείρησης γεωργικών προμηθειών Agri-Flex, πέρυσι. Νωρίτερα φέτος ο όμιλος άνοιξε μια νέα εγκατάσταση logistics 6.500τμ στο Watergrasshill του Κορκ, ως μέρος της εθνικής στρατηγικής εφοδιαστικής και διανομής.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email