Home » Jumbo | Αύξηση πωλήσεων 11,7% τον Μάιο

Jumbo | Αύξηση πωλήσεων 11,7% τον Μάιο

Από OPS Publications
15/06/2023

Jumbo | Αύξηση πωλήσεων 11,7% τον Μάιο

LOGOS ET_CRT S

Για τους 5 πρώτους μήνες του 2023, οι πωλήσεις του Ομίλου, εμφανίζονται αυξημένες κατά +22% περίπου. Όσον αφορά την πορεία των πωλήσεων για τον μήνα Μάιο, ούτε οι ιδιαίτερα ασταθείς καιρικές συνθήκες ούτε η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος, στάθηκαν ικανές να ανακόψουν τους διψήφιους ρυθμούς αύξησης των πωλήσεων στα καταστήματα του Ομίλου JUMBO.

Στην τακτική ενημέρωση των μετόχων συνεταίρων, επισημαίνεται ότι και κατά τον ξεχωριστό μήνα Μάιο 2023, οι συνολικές πωλήσεις του Ομίλου JUMBO κατέγραψαν αύξηση +11,7% περίπου.

Στην Ελλάδα τον Μάιο του 2023, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας (χωρίς να υπολογίζονται οι ενδοεταιρικές συναλλαγές), παρουσίασαν αύξηση κατά +13% περίπου. Συνολικά για το πρώτο πεντάμηνο του έτους 2023, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας -χωρίς τις ενδοεταιρικές συναλλαγές- παρουσίασαν αύξηση κατά +23% περίπου σε σχέση με το 2022.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email