Home » Η Giochi Preziosi φέρνει την Bing στην Γαλλική αγορά 

Η Giochi Preziosi φέρνει την Bing στην Γαλλική αγορά 

Από OPS Publications
21/06/2023

Η Giochi Preziosi φέρνει την Bing στην Γαλλική αγορά

LOGOS ET_OW S

Μια σειρά από λούτρινα και πλαστικές φιγούρες Bing από τον συνεργάτη παιχνιδιών της Acamar Film στο Ηνωμένο Βασίλειο, Golden Bear, θα είναι διαθέσιμες στα γαλλικά καταστήματα λιανικής από την άνοιξη του 2024.

Η Acamar Films συνεργάστηκε με την Giochi Preziosi ως κύριο διανομέα παιχνιδιών της για την Bing στη Γαλλία. Η Bing έχει δυναμικές επιδόσεις στη Γαλλία. Η πολυβραβευμένη προσχολική σειρά κινουμένων σχεδίων ήταν το προσχολικό πρόγραμμα με τις περισσότερες προβολές τον Απρίλιο, στον εθνικό τηλεοπτικό σταθμό France 5. «Ήμασταν σίγουροι ότι οι γαλλικές οικογένειες θα εκτιμούσαν την ποιότητα της Bing. Το ότι η Bing έγινε η κορυφαία σειρά τόσο σύντομα είναι άνευ προηγουμένου και υποδηλώνει ότι η σειρά δημιουργεί ισχυρή σύνδεση με το κοινό», δήλωσε η Patricia Adane, διευθύντρια προγραμματισμού στη France Télévision.

Σε όλο το δίκτυο των καναλιών YouTube, παρακολουθούνται καθημερινά 1 εκατομμύριο ώρες Bing, ενώ συνολικά παρακολουθούνται πάνω από 1 δισεκατομμύριο ώρες της σειράς. Πιο πρόσφατα, η Acamar Films κυκλοφόρησε ένα δοκιμαστικό ιαπωνικό κανάλι YouTube για τη Bing, το οποίο έχει επιτύχει 1,6 εκατομμύρια προβολές, 135.000 ώρες παρακολούθησης και 4.000 συνδρομητές από την κυκλοφορία του τον Μάιο.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email