Home » Η Panini λανσάρει τη νέα συλλογή του Παγκόσμιου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA  

Η Panini λανσάρει τη νέα συλλογή του Παγκόσμιου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA  

Από OPS Publications
21/06/2023

Η Panini λανσάρει τη νέα συλλογή του Παγκόσμιου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA

LOGOS ET_OW S

Η Panini αποκάλυψε την Επίσημη Συλλογή αυτοκόλλητων και καρτών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών της FIFA 2023. Με τα 32 έθνη να ανταγωνίζονται για να σηκώσουν το πολυπόθητο τρόπαιο, αυτή η νέα συλλογή αυτοκόλλητων καρτών από την Panini θα προσφέρει σε συλλέκτες και θαυμαστές μια συναρπαστική πρόοδο στο γεμάτο δράση τουρνουά.

Γιορτάζοντας το γυναικείο παιχνίδι, αυτή η ζωντανή και γεμάτη συλλογή αυτοκόλλητων καρτών διαθέτει 580 αυτοκόλλητα, συμπεριλαμβανομένων 68 ειδικών αυτοκόλλητων, μερικά από τα οποία διαθέτουν απίστευτες ιστορίες παρακίνησης από μερικά από τα καλύτερα γυναικεία ποδοσφαιρικά ταλέντα στον κόσμο.

Το αρχικό πακέτο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών FIFA 2023 Adrenalyn XL περιλαμβάνει ένα συλλεκτικό άλμπουμ, τρία πακέτα, μία κάρτα περιορισμένης έκδοσης, πίνακα παιχνιδιών και επίσημο οδηγό παιχνιδιού. Το τουρνουά ξεκινά τον Ιούλιο.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email