Home » Ανακοινώθηκαν οι εισακτέοι στο Hall of Fame του Toy Association  

Ανακοινώθηκαν οι εισακτέοι στο Hall of Fame του Toy Association  

Από OPS Publications
23/06/2023

Ανακοινώθηκαν οι εισακτέοι στο Hall of Fame του Toy Association

LOGOS ET_CRT S

Οι φετινοί εισακτέοι του Hall of Fame ορίστηκαν και ψηφίστηκαν από μέλη του The Toy Association σε αναγνώριση της σημαντικής συνεισφοράς τους στη βιομηχανία και του αντίκτυπου που είχαν στη ζωή των παιδιών μέσω της δια βίου δέσμευσης για τα παιχνίδια και το παιχνίδι. Οι φετινοί εισακτέοι θα συμμετάσχουν σε ένα εντυπωσιακό ρόστερ 85 προσωπικοτήτων της βιομηχανίας παιχνιδιών που έχουν εισαχθεί στο Hall από την ίδρυσή του το 1984, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έφεραν στη ζωή τους Μίκυ Μάους (Walt Disney), Barbie (Ruth and Elliot Handler), The Muppets (Jim). Henson), Marvel (Stan Lee) και πολλών άλλων.

Από τον εφευρέτη ενός εμβληματικού παιχνιδιού μέχρι τους ιδρυτές της εταιρείας  Paw Patrol, η Ένωση Παιχνιδιών ανακοίνωσε έξι πρωτοπόρους που θα ενταχθούν στο περίφημο Hall of Fame:

  • Ronnen Harary και Anton Rabie & Ben Varadi, συνιδρυτές του Spin Master.
  • Mary Couzin, ιδρύτρια και πρόεδρος της ChiTag & People of Play
  • Ο αείμνηστος John McLoughlin, ιδρυτής της εταιρείας επιτραπέζιων παιχνιδιών McLoughlin Brothers.
  • Η αείμνηστη Rose O’Neill, δημιουργός των κούκλων Kewpie.
  • Ο αείμνηστος David Ring, ιδρυτής της Larami Corporation. και τον αείμνηστο John Lloyd Wright, εφευρέτη του Lincoln Logs.

«Ο Ronnen Harary, ο Anton Rabie και ο Ben Varadi, μαζί με τη Mary Couzin, είναι ο καθένας από μόνος του πρωτοπόροι, των οποίων η αξιοσημείωτη επιρροή έχει διαμορφώσει βαθιά τη σύγχρονη βιομηχανία παιχνιδιών», δήλωσε ο Steve Pasierb, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της The Toy Association. «Ως ιδρυτές του Spin Master, οι τρεις εξαιρετικοί οραματιστές έχουν δημιουργήσει αγαπημένα προϊόντα, franchise ψυχαγωγίας και ψηφιακά παιχνίδια που έχουν φέρει χαρά στη ζωή εκατομμυρίων παιδιών ενώ χτίζουν μια από τις πιο σημαντικές εταιρείες στην παγκόσμια βιομηχανία παιχνιδιών.

Η εκδήλωση των βραβείων TOTY θα ξεκινήσει την Έκθεση Παιχνιδιών της Νέας Υόρκης την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου. Η Έκθεση Παιχνιδιών της Νέας Υόρκης θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου στο Javits Center στη Νέα Υόρκη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους εισαχθέντες, επισκεφθείτε το toyassociation.org/HOF .

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email