Home » Αποκαλύφθηκε η γιγάντια τοιχογραφία της Lego Disney στο Λονδίνο  

Αποκαλύφθηκε η γιγάντια τοιχογραφία της Lego Disney στο Λονδίνο  

Από OPS Publications
23/06/2023

Αποκαλύφθηκε η γιγάντια τοιχογραφία της Lego Disney στο Λονδίνο

LOGOS ET_CRT S

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα του νέου κάστρου της Lego Disney και να τιμήσει τα 100 χρόνια της Disney, η καλλιτέχνης Lakwena Maciver με έδρα το Λονδίνο αποκάλυψε το τελευταίο της έργο τέχνης, το Kaleidowaves, ένα κάστρο ύψους 4,5 μέτρων εμπνευσμένο από τις δυνατότητες που προσφέρει το νέο σετ Lego. Η τοιχογραφία Kaleidowaves αποκαλύφθηκε χθες στο Λονδίνο, με τα παιδιά της Lakwena  να τοποθετούν το τελευταίο από τα 220.000 τουβλάκια Lego της τοιχογραφίας.

Από τότε που αποκαλύφθηκε το πρώτο σετ Lego Winnie the Pooh το 1999 οι δύο μάρκες βοήθησαν τους θαυμαστές να μοιραστούν το θαύμα της αφήγησης της Disney, εμπνέοντας παιδιά (και ενήλικες) να φανταστούν ξανά τις αγαπημένες στιγμές των θαυμαστών.

Το σχέδιο του Lakwena είναι μέρος μιας σειράς τεσσάρων τοιχογραφιών που δημιουργήθηκαν με άλλους δύο καλλιτέχνες που εμπνεύστηκαν από τη Disney ως παιδιά, την Amy Jones με έδρα το Παρίσι και την καλλιτέχνιδα Kristin Texeira με έδρα τις ΗΠΑ. Οι τοιχογραφίες παρουσιάζουν μερικούς από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες της Disney από τα τελευταία 100 χρόνια, όπως ο Μίκυ Μάους, η Σταχτοπούτα, ο Γούντι, η Άριελ, η Τιάνα, η Μίραμπελ, ο Buzz Lightyear και η Νταίζη Ντακ.

Οι τρεις υπόλοιπες τοιχογραφίες θα είναι διαθέσιμες για οικογένειες για να τις φτιάξουν μαζί σε δωρεάν εκδηλώσεις στις 7-9 Ιουλίου κοντά στο Lego Store, Παρίσι. 14-16 Ιουλίου στο Manchester Arndale και 27-29 Ιουλίου στο Pier 17, Seaport, Νέα Υόρκη.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email