Home » Ελληνικά Βραβεία στον 53ο Διεθνή Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής της Pentel  

Ελληνικά Βραβεία στον 53ο Διεθνή Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής της Pentel  

Από OPS Publications
23/06/2023

Ελληνικά Βραβεία στον 53ο Διεθνή Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής της Pentel

LOGOS ET_OPC S

Η Scholart A.E. , αποκλειστικός διανομέας και αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Pentel, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τα αποτελέσματα του 53ου Διεθνούς Διαγωνισμού Παιδικής Ζωγραφικής της Pentel, όπου βραβεύτηκαν με Ανώτατο χρυσό βραβείο ο Gabriel Day (8 ετών) από το Ηράκλειο της Κρήτης, με ασημένιο βραβείο η Τζώρτζια Αναγνωστοπούλου (8 ετών) από την Καισαριανή και χάλκινο βραβείο η Orouba Day (9 ετών) από το Ηράκλειο της Κρήτης. Θερμά συγχαρητήρια στα ταλαντούχα αυτά παιδιά για την επιτυχία τους, και για το ότι με την τέχνη τους προβάλλουν σε όλο τον κόσμο τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Το ανώτατο χρυσό βραβείο του Gabriel Day που έχει τίτλο ”Forest of Wonders”

 

Πολύ σύντομα θα ενημερωθείτε για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στον  54ο Διεθνή Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής της Pentel και πιστεύουμε ότι είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά που ζωγραφίζουν να λάβουν μέρος και να δείξουν το ταλέντο τους!!!

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email