Home » Η Antalis διευκολύνει την πρόσβαση σε περιβαλλοντικές πληροφορίες

Η Antalis διευκολύνει την πρόσβαση σε περιβαλλοντικές πληροφορίες

Από OPS Publications
22/06/2023

Η Antalis διευκολύνει την πρόσβαση σε περιβαλλοντικές πληροφορίες

LOGOS ET_OPC S

Η Antalis διευκολύνει την πρόσβαση σε περιβαλλοντικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα καθώς και τη σύγκριση της απόδοσής τους με ένα σύνολο κριτηρίων. Τα νέα συστήματα, τόσο  αυτό του Green Star όσο και της “Πράσινης Κάρτας”  που υιοθετεί  η Antalis στοχεύουν στην περαιτέρω υποστήριξη των πελατών στη προσπάθεια μετάβασης  σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

  • Το Green Star System για τις συσκευασίες είναι ένα σύστημα αξιολόγησης που βασίζεται σε ένα αυστηρό σύνολο κριτηρίων (ανακυκλωμένο υλικό, υλικό βιολογικής προέλευσης, τεχνική δυνατότητα ανακύκλωσης κ.λπ.) που μετράται σχολαστικά και με συνέπεια.
  • Η “Πράσινη Κάρτα” παρέχει σε βάθος περιβαλλοντικές πληροφορίες για τα προϊόντα. Περιλαμβάνει πολλαπλά κριτήρια όπως ανακυκλωμένο υλικό, υλικό βιολογικής προέλευσης, τεχνική δυνατότητα ανακύκλωσης, επαναχρησιμοποίηση, εκπομπές GHG, πιστοποιήσεις προϊόντων και προέλευση.

Η Marie Challis, Διευθύντρια Πωλήσεων Αντιπροσώπων Γραφείου στην Antalis, δήλωσε: «Αναζητούμε συνεχώς τρόπους για να βελτιώσουμε τα προϊόντα και την υποστήριξη που προσφέρουμε στους μας. Προσθέτοντας αξιολογήσεις βιωσιμότητας, είναι πλέον εύκολο για τους πελάτες μας να επιλέξουν τα πραγματικά βιώσιμα ειδή ενώ παράλληλα παρουσιάζεται μια πραγματική ευκαιρία για τους μεταπωλητές να αυξήσουν τις δαπάνες των πελατών τους».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email