Home » Η Crayola και το Spreads a Smile σε κοινή φιλανθρωπική συνεργασία  

Η Crayola και το Spreads a Smile σε κοινή φιλανθρωπική συνεργασία  

Από OPS Publications
22/06/2023

Η Crayola και το Spreads a Smile σε κοινή φιλανθρωπική συνεργασία

LOGOS ET_CRT S

Η Crayola ένωσε τις δυνάμεις της με το Spread a Smile για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση  απαραίτητων καλλιτεχνικών πρωτοβουλιών σε παιδιά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νοσοκομείο.  Το Spread a Smile είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση η οποία φέρνει χαρά και ελπίδα σε βαριά άρρωστα παιδιά σε νοσοκομεία, ξενώνες και σπίτια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Από μάγους έως ζωγράφους προσώπου, μουσικούς, νεράιδες και σκύλους θεραπείας, η φιλανθρωπία δημιουργεί στιγμές απόσπασης της προσοχής και ενθουσιασμού, βοηθώντας τους νεαρούς ασθενείς και τις οικογένειές τους να αντιμετωπίσουν τις σημαντικές προκλήσεις υγείας τους με αισιοδοξία και θετικότητα.

Ξεκινώντας αργότερα αυτόν τον μήνα, η Crayola ένωσε τις δυνάμεις της για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση πολύ απαραίτητων καλλιτεχνικών πρωτοβουλιών σε παιδιά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νοσοκομείο. Η Crayola θα δωρίσει εκατοντάδες χρωματιστά μολύβια, SuperTips και κραγιόνια τους επόμενους 10 μήνες και ανυπομονεί να προσφέρει εθελοντικά ως ομάδα αργότερα μέσα στη χρονιά, για να βοηθήσει τη φιλανθρωπική οργάνωση να συσκευάσει και να μοιράσει χριστουγεννιάτικα δώρα στους ασθενείς.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email