Home » Η Faber-Castell  διοργανώνει  καλοκαιρινά δημιουργικά σεμινάρια για εξειδικευμένους λιανοπωλητές  

Η Faber-Castell  διοργανώνει  καλοκαιρινά δημιουργικά σεμινάρια για εξειδικευμένους λιανοπωλητές  

Από OPS Publications
23/06/2023

Η Faber-Castell διοργανώνει καλοκαιρινά δημιουργικά σεμινάρια για εξειδικευμένους λιανοπωλητές

LOGOS ET_OPC S

Με μια σειρά δημιουργικών μαθημάτων εκπαίδευσης ηλεκτρονικών πωλήσεων για εξειδικευμένους λιανοπωλητές, η Faber-Castell υποστηρίζει τους εμπορικούς εταίρους της να τροφοδοτήσουν περαιτέρω τη δημοφιλή τάση DIY και να πείσουν τις πωλήσεις με πρακτικές γνώσεις.

Το φετινό δημιουργικό σεμινάριο θα διεξαχθεί με το σύνθημα «καλοκαιρινό πάρτι» με προϊόντα από τη σειρά Creative Studio. Κάτω από το σύνθημα “καλοκαιρινό πάρτι”, η DIY blogger Lisa Tihanyi (@meinfeenstaub) θα παρουσιάσει τεχνικές σχεδίασης για χόμπι και καλλιτέχνες αρχικού επιπέδου και θα παρουσιάσει εφαρμογές με προϊόντα από τη σειρά Creative Studio, συμπεριλαμβανομένου του Goldfaber Aqua Dual Marker για γραφή, σκίτσα και εικονογραφήσεις.

Η Faber-Castell θα παρέχει σε όλους τους συμμετέχοντες ένα πακέτο υλικών εκ των προτέρων. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η κατανομή θα γίνει σύμφωνα με την ημερομηνία παραλαβής της εγγραφής.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email