Home » Ρεκόρ κύκλου εργασιών για το TroGroup (Trodat) 

Ρεκόρ κύκλου εργασιών για το TroGroup (Trodat) 

Από OPS Publications
23/06/2023

Ρεκόρ κύκλου εργασιών για το TroGroup (Trodat)

LOGOS ET_OPC S

Το οικονομικό έτος 2022, το TroGroup αύξησε τις συνολικές πωλήσεις του κατά 8% σε 312 εκατ. € (FY 2021: 289 εκατ. €). Αύξηση όγκου πωλήσεων καταγράφηκαν τόσο στον κλάδο της σφραγίδας (140 εκατ. €) όσο και στον κλάδο λέιζερ (161 εκατ. €).

 «Το περασμένο οικονομικό έτος ήταν προκλητικό αλλά επιτυχημένο: Με πωλήσεις 312 εκατ. €, ξεπεράσαμε το όριο των 300 εκατ. €  για πρώτη φορά, και αυτό κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες, όπου οι συναλλαγματικές επιπτώσεις έπαιξαν επίσης θετικό ρόλο για εμάς», λέει ο Norbert. Schrüfer, Διευθύνων Σύμβουλος της TroGroup. «Ταυτόχρονα, χαράξαμε την οργανωτική πορεία για περαιτέρω ανάπτυξη και όχι μόνο πραγματοποιήσαμε δύο σημαντικές εξαγορές, αλλά δημιουργήσαμε και ένα τρίτο τμήμα για πηγές λέιζερ προϊόντων».

Το επετειακό έτος 2022 – η Trodat γιόρτασε την 110η επέτειό της και η Trotec την 25η επέτειό της – η TroGroup πραγματοποίησε δύο εξαγορές. Με την εξαγορά της Consolidated Marking στις ΗΠΑ τον Ιούλιο , η Trodat επεκτείνει περαιτέρω την ηγετική της θέση στην αγορά των ΗΠΑ και τώρα προσφέρει ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων Trodat σε πολλούς νέους πελάτες στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Με την εξαγορά του γερμανικού κατασκευαστή λέιζερ προϊόντων InnoLas Photonics στη Γερμανία, έγινε ένα σημαντικό βήμα στη συνεπή στρατηγική ανάπτυξης του TroGroup. Εκτός από τις δύο επιτυχημένες εταιρείες  στον τομέα της παραγωγής σφραγίδων ο όμιλος ανέπτυξε στον τομέα των plotters, λέιζερ χάραξης, κοπής και σήμανσης, ένα νέο επιχειρηματικό τομέα με την επωνυμία «Iradion».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email