Home » Η Argos κλείνει τα τελευταία 30 καταστήματα της και εγκαταλείπει την Ιρλανδία 

Η Argos κλείνει τα τελευταία 30 καταστήματα της και εγκαταλείπει την Ιρλανδία 

Από OPS Publications
29/06/2023

Η Argos κλείνει τα τελευταία 30 καταστήματα της και εγκαταλείπει την Ιρλανδία

LOGOS ET_CRT S

Η Argos έκλεισε τα τελευταία 30 εναπομείναντα καταστήματα στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας μετά από σημαντικές απώλειες και μια επιχειρηματική αναδιάρθρωση. Όπως αναφέρθηκε στους The Irish Times , τα καταστήματα Argos σε όλη τη χώρα έκλεισαν τις πόρτες τους για τελευταία φορά το Σάββατο 24 Ιουνίου, καθώς ο λιανοπωλητής διέκοψε τις δραστηριότητές του στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας.

Η Άργος ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι θα κλείσει και τα 34 καταστήματά της στην περιοχή. Σε ανακοίνωσή της την Παρασκευή, η εταιρεία είπε ότι κατέληξε στην απόφαση να εγκαταλείψει τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας μετά από μακρά περίοδο προσεκτικής εξέτασης και διεξοδικής επανεξέτασης των δραστηριοτήτων της στη χώρα.

Η δήλωση προσθέτει: «Από τότε που έφτασε εκεί για πρώτη φορά, η Argos λειτούργησε με ένα μοντέλο κατά παραγγελία που διαφέρει σημαντικά από την ευρύτερη λειτουργία της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το κλείσιμο αυτής της εβδομάδας αφορά μόνο τα καταστήματα Argos στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας».

Οι τελευταίες οικονομικές καταστάσεις που κατατέθηκαν από τον ιρλανδικό βραχίονα του ομίλου, Argos Distributors (Ireland) Ltd, έδειξαν ότι το έτος έως τις 5 Μαρτίου 2022, η εταιρεία είχε λειτουργική ζημία 12,6 εκατομμυρίων ευρώ και είχε μειωμένες πωλήσεις κατά 21% προηγούμενο έτος. Έως και 580 υπάλληλοι έχουν επηρεαστεί από το κλείσιμο των καταστημάτων.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email