Home » Η Brother UK προβλέπει ισχυρές πωλήσεις Auto-ID και ετικετών

Η Brother UK προβλέπει ισχυρές πωλήσεις Auto-ID και ετικετών

Από OPS Publications
29/06/2023

Η Brother UK προβλέπει ισχυρές πωλήσεις Auto-ID και ετικετών

LOGOS ET_OW S

Η Brother UK αναμένει να διπλασιάσει τις πωλήσεις των επαγγελματικών εκτυπωτών ετικετών της μέσα στους επόμενους 12 μήνες, χάρη σε σημαντικές επενδύσεις για την ενίσχυση της προσφοράς της και την αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η Brother UK συνεργάστηκε με μεταπωλητές και πωλητές Auto-ID στο ΗΒ, καθώς και με εξειδικευμένους συνεργάτες BarcodeGenie και Planglow, για να δημιουργήσουν νέες διαδρομές στην αγορά και να αναπτύξουν προσαρμοσμένες λύσεις για τις αγορές λιανικής και υγιεινής τροφίμων αντίστοιχα.

Η Brother UK αναβάθμισε επίσης δύο από τις πιο δημοφιλείς σειρές εκτύπωσης ετικετών, την TD-2000 και την QL, για να βελτιώσει τη συνδεσιμότητα και την ασφάλεια, να εισαγάγει μια λειτουργία αυτόματης αναστολής λειτουργίας ως προεπιλογή για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας από τους χειριστές και την ενίσχυση της παραγωγικής ικανότητας για εξυπηρέτηση υψηλότερης ζήτησης.

Η επιχείρηση λέει ότι η αυξανόμενη ζήτηση για συσκευές θερμικής σήμανσης στη λιανική και στην αλυσίδα εφοδιασμού θα συμβάλει επίσης στην ανάπτυξη, καθώς περισσότερες εταιρείες προσπαθούν να ψηφιοποιήσουν και να ξεκλειδώσουν νέες λειτουργικές αποδόσεις.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email