Home » Η Fila Hellas χορηγός στο Summer Camp του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης 

Η Fila Hellas χορηγός στο Summer Camp του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης 

Από OPS Publications
30/06/2023

Η Fila Hellas χορηγός στο Summer Camp του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

LOGOS ET_OPC S

Φέτος το καλοκαίρι το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης διοργανώνει ένα εκπαιδευτικού τύπου Summer Camp που έχει ως στόχο να εισάγει τα παιδιά (από 5-11 ετών) στο μαγευτικό κόσμο της τέχνης και της δημιουργικότητας.

Η Fila Hellas στηρίζει οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με παιδιά συμμετέχοντας σε ενέργειες που αναδεικνύουν την σπουδαιότητα της τέχνης και την καλλιτεχνική δημιουργία.

Το πρόγραμμα του Summer Camp περιλαμβάνει ξεναγήσεις σε μουσεία, παιχνίδια δεξιοτήτων, θεατρικά εργαστήρια ενώ σημαντικό μέρος του προγράμματος περιλαμβάνει εικαστικά εργαστήρια όπου τα παιδιά θα ζωγραφίσουν με αφορμή βιβλία γνωστών καλλιτεχνών χρησιμοποιώντας προϊόντα Lyra και Giotto.

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης λειτουργεί εδώ και 29 χρόνια με βασικό σκοπό του την ανάδειξη της αξίας και της μοναδικότητας της παιδικής τέχνης και είναι αναγνωρισμένο από τα Υπουργεία Πολιτισμού & Αθλητισμού και το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email