Home » Η Stabilo δεσμεύεται για την υλοποίηση του προγράμματος της “κοινωνική  βιωσιμότητα”  με δράσεις

Η Stabilo δεσμεύεται για την υλοποίηση του προγράμματος της “κοινωνική  βιωσιμότητα”  με δράσεις

Από OPS Publications
30/06/2023

Η Stabilo δεσμεύεται για την υλοποίηση του προγράμματος της “κοινωνική βιωσιμότητα” με δράσεις

LOGOS ET_OPC S

Η βιωσιμότητα δεν περιλαμβάνει απλώς οικολογικές πτυχές. Κοινωνικά ζητήματα όπως η ισότητα των φύλων, οι δίκαιες συνθήκες εργασίας και οι λιγότερες ανισότητες παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο για μια εταιρεία που είναι σοβαρά δεσμευμένη στη βιώσιμη δράση, γι’ αυτό η Stabilo προτάσσει το θέμα της κοινωνικής βιωσιμότητας και το υλοποιεί σταδιακά με μεγάλες δεσμεύσεις αλλά και δράσεις.

Η Stabilo αποδίδει μεγάλη σημασία στη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην αλυσίδα εφοδιασμού της. Επομένως, όλοι οι προμηθευτές δεσμεύονται γραπτώς για το περιεχόμενο του Κοινωνικού Χάρτη Stabilo και του Κώδικα Δεοντολογίας. Επιπλέον, η οικογενειακή επιχείρηση διενεργεί τακτικούς κοινωνικούς ελέγχους στους προμηθευτές της μαζί με εξωτερικό συνεργάτη από το 2011. Αυτά επηρεάζουν πολλούς σημαντικούς τομείς της εταιρείας, όπως η απαγόρευση της παιδικής και καταναγκαστικής εργασίας, η ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι, η μη διάκριση και η ίση μεταχείριση, οι δίκαιες και ασφαλείς συνθήκες εργασίας, οι ώρες εργασίας, οι μισθοί κ.ά .

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email