Home » Η Zuru ανακαλεί 7,5 εκατομμύρια παιχνίδια Baby Shark στις ΗΠΑ 

Η Zuru ανακαλεί 7,5 εκατομμύρια παιχνίδια Baby Shark στις ΗΠΑ 

Από OPS Publications
29/06/2023

Η Zuru ανακαλεί 7,5 εκατομμύρια παιχνίδια Baby Shark στις ΗΠΑ

LOGOS ET_CRT S

Η Zuru έχει ανακαλέσει 7,5 εκατομμύρια παιχνίδια μπάνιου Baby Shark μετά από αναφορές για παιδιά που υπέστησαν τραύματα ή τρυπήματα από πτώση ή κάθισμα στα σκληρά πλαστικά πτερύγια.

Η ανάκληση αφορά τόσο τα παιχνίδια μπάνιου πλήρους μεγέθους Robo Alive Junior Baby Shark Sing & Swim όσο και τα παιχνίδια μπάνιου Mini Baby Shark Swimming. Τα παιχνίδια πλήρους μεγέθους προκάλεσαν 12 αναφορές τραυματισμών, εννέα από τις οποίες χρειάστηκαν ράμματα ή ιατρική φροντίδα, αλλά και τα μίνι παιχνίδια ανακαλούνται επίσης.

Οι καταναλωτές λαμβάνουν οδηγίες από την Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων των ΗΠΑ (CPSC) για να σταματήσουν αμέσως τη χρήση των ανακληθέντων παιχνιδιών και να επικοινωνήσουν με τη Zuru για επιστροφή χρημάτων 14 $ για κάθε παιχνίδι μπάνιου πλήρους μεγέθους ή 6 $ για κάθε παιχνίδι μπάνιου μικρού μεγέθους. Οι ενήλικες θα πρέπει να απενεργοποιήσουν το ουραίο πτερύγιο, να σημειώσουν το σώμα του παιχνιδιού με τη λέξη “ανακλήθηκε” και τον μοναδικό κωδικό που παρέχεται κατά την εγγραφή για την ανάκληση και, στη συνέχεια, να ανεβάσουν μια φωτογραφία του προϊόντος σε αυτό το recallrtr.com.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email