Home » Οι κορυφαίες τάσεις παιχνιδιών το 2023 σύμφωνα με το Astra Marketplace & Academy

Οι κορυφαίες τάσεις παιχνιδιών το 2023 σύμφωνα με το Astra Marketplace & Academy

Από OPS Publications
29/06/2023

Οι κορυφαίες τάσεις παιχνιδιών το 2023 σύμφωνα με το Astra Marketplace & Academy

LOGOS ET_CRT S

Η American Specialty Toy Retailing Association (ASTRA) μόλις ολοκλήρωσε την έκθεση Marketplace & Academy 2023 στο Columbus, OH, όπου παρουσιάστηκαν χιλιάδες νέα παιχνίδια. Η ομάδα ASTRA, αποτελούμενη από προσωπικό της ASTRA, μικρούς λιανοπωλητές και Πιστοποιημένους ειδικούς στο παιχνίδι, διερεύνησε τις συνήθειες  και μίλησε με μέλη για να ανακαλύψει τις κορυφαίες τάσεις στον κλάδο για το 2023.

Οι κορυφαίες τάσεις του ASTRA 2023 περιλαμβάνουν:

  1. Οι βραδύποδες μπορεί να κινούνται αργά, αλλά είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες τάσεις που είδαμε στην έκθεση. Από λούτρινα μέχρι σακίδια και παιχνίδια, οι βραδύποδες ήταν παντού μπροστά.
  2. Η τεχνολογία δεν έχει εξαφανιστεί, αλλά βλέπουμε πολλά περισσότερα παιχνίδια χαμηλής τεχνολογίας. Στην έκθεση κυριαρχούσαν ιπτάμενα παιχνίδια και πολλά φώτα.
  3. Τα επιτραπέζια παιχνίδια έχουν εξελιχθεί και έχουν γίνει πιο προσιτά. Από τις νέες εκδόσεις του πινγκ πονγκ έως τα μικρότερα ποδοσφαιρικά τραπέζια μέχρι το επιτραπέζιο βόλεϊ, δεν χρειάζεστε μια γιγαντιαία αίθουσα παιχνιδιών για να συμμετάσχετε στη διασκέδαση!
  4. Οι Tweens αποσυνδέονται για να επικεντρωθούν στη μόδα. Κιτ σπα, αξεσουάρ μαλλιών, μανικιούρ, πορτοφόλια που αλλάζουν χρώμα, όλα τραβούν την προσοχή αυτής της ομάδας.
  5. Το να γίνεσαι δημιουργικός δεν ξεφεύγει ποτέ από τη μόδα και το είδαμε με νέα κιτ χειροτεχνίας και παιχνίδια. Από τη ζωγραφική μέχρι το σχέδιο μέχρι το γκλίτερ, τα παιδιά ενθαρρύνονται να δημιουργούν περισσότερο από ποτέ.
  6. Η συμπερίληψη και η ποικιλομορφία παρατηρήθηκαν σε πολλά μοτίβα παιχνιδιού. Από πιο ουδέτερα χρώματα στα παιχνίδια, έως τις πρόσθετες εθνότητες σε κούκλες και προϊόντα που αφορούν άμεσα την ένταξη, υπήρχε κάτι που να εκφράζει όλους.
  7. Η Κοινωνική Συναισθηματική Μάθηση συνεχίζει να εξελίσσεται με παιχνίδια που βοηθούν τα παιδιά να αναγνωρίζουν τα συναισθήματα, τα σενάρια παιχνιδιών ρόλων και να έρχονται σε επαφή με το πώς νιώθουν.

Το ASTRA Marketplace & Academy πραγματοποιήθηκε στο Columbus, OH από 11-14 Ιουνίου. Στη φετινή έκθεση συμμετείχαν πάνω από 300 εκθέτες. Η η American Specialty Toy Retailing Association (ASTRA) Ιδρύθηκε το 1992, είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός εμπορικός οργανισμός που αναπτύσσει και υποστηρίζει τη συμμετοχή ανεξάρτητων λιανοπωλητών, κατασκευαστών και αντιπροσώπων πωλήσεων στη βιομηχανία παιχνιδιών. Ως το αστέρι της εξειδικευμένης βιομηχανίας παιχνιδιών, η ASTRA είναι μια κοινότητα αφοσιωμένων επαγγελματιών που δεσμεύονται να παρέχουν στα παιδιά υγιεινά, ποιοτικά υλικά παιχνιδιού που έχουν υψηλή αξία παιχνιδιού και έχουν σχεδιαστεί με έμφαση στο τι μπορεί να κάνει το παιδί και όχι στο τι παιχνίδι μπορεί να κάνει.

Μέσω προγραμμάτων πιστοποίησης, εκπαιδευτικών πόρων και ευκαιριών δικτύωσης, η ASTRA δεσμεύει, εξυψώνει και προωθεί τα μέλη ώστε να έχουν θετικό αντίκτυπο στην οικονομία και τον πολιτισμό των κοινοτήτων που υπηρετούν. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση  http://www.astratoy.org .

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email