Home » AS Company  | Σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης και έμφαση σε εξαγορές 

AS Company  | Σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης και έμφαση σε εξαγορές 

Από OPS Publications
29/06/2023

AS Company | Σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης και έμφαση σε εξαγορές

LOGOS ET_CRT S

Την αισιοδοξία του για την πορεία της φετινής χρονιάς εξέφρασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AS Company , στα πλαίσια της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της εισηγμένης, με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας να αναφέρεται σε επαφές που ήδη υπάρχουν στο μέτωπο των εξαγορών.

Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας , η ΑS Company διαβλέπει σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης στην ελληνική αγορά, τονίζοντας ωστόσο ότι μεγάλη έμφαση δίδεται αυτή την περίοδο στις εξαγωγές προς τη Δυτική Ευρώπη, με την εισηγμένη να βρίσκεται σε επαφές με μεγάλους retailers στη Γαλλία.

Έμφαση επίσης έδωσε η διοίκηση της εταιρείας στο μέτωπο των εξαγορών. «Ήταν ένας παλαιότερος στόχος μας, ο οποίος δεν προχώρησε κατά τα τελευταία χρόνια λόγω του κλίματος αβεβαιότητας που επικρατούσε. Τώρα ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να ομαλοποιούνται, θα ξαναδούμε το κομμάτι των εξαγορών, συμπληρώνοντας ότι έχουν ξεκινήσει κάποιες επαφές που ελπίζεται να καταλήξουν σε αποτέλεσμα.

Ειδικότερα, η διοίκηση της εισηγμένης αναφέρθηκε σε διψήφιο ποσοστό αύξησης κύκλου εργασιών στο πρώτο μισό του 2023 και σε διεύρυνση του μικτού περιθωρίου κέρδους κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες και όλα αυτά όταν το χρηματοοικονομικό χαρτοφυλάκιο αναμένεται να καταγράψει κέρδη, έναντι των αντίστοιχων περυσινών λογιστικών απωλειών

Η αναφορά του προέδρου στη γενική συνέλευση για τις πωλήσεις και οι πιθανές παρερμηνείες

Τι ανέφερε η εισηγμένη σε χρηματιστηριακή ανακοίνωση:  «Στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρίας, που έλαβε χώρα την 23.6.2023, σε συζήτηση που ακολούθησε μετά την ολοκλήρωση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ευστράτιος Ανδρεάδης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι μέχρι στιγμής η αύξηση των πωλήσεων των προϊόντων της Εταιρίας από τα καταστήματα λιανικής (sell out) τρέχει με διψήφιο νούμερο. Ως εκ τούτου, διευκρινίζεται ότι η ως άνω αναφορά δεν αφορούσε στην αύξηση του κύκλου εργασιών (πωλήσεων) της Εταιρίας προς τους πελάτες της».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email