Home » Βακάκης (Jumbo) | Καθημερινά μειώνουμε τιμές σε 100-150 κωδικούς 

Βακάκης (Jumbo) | Καθημερινά μειώνουμε τιμές σε 100-150 κωδικούς 

Από OPS Publications
06/07/2023

Βακάκης (Jumbo) | Καθημερινά μειώνουμε τιμές σε 100-150 κωδικούς

LOGOS ET_OW S

Είσοδο σε περίοδο αποπληθωρισμού από τώρα και στο εξής βλέπει ο πρόεδρος της Jumbo, Aπόστολος Βακάκης, ανέφερε στη γενική συνέλευση των μετοχών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “το 2023 είναι η χρονιά που θα αρχίσει ο αποπληθωρισμός”.

“Προτού τα πράγματα πάνε καλύτερα θα πρέπει να περάσουμε μία περίοδο όπου θα ζήσουμε έντονα την έννοια του αποπληθωρισμού. Τα Jumbo κατεβάζουν μεταξύ 100 και 150 τιμές κάθε μέρα. Διότι η φιλοσοφία που έχουμε είναι ότι δεν μπορεί να είναι κάποιος βιώσιμος εάν αποξενωθεί από τα εισοδήματα των καταναλωτών του”, υποστήριξε και πρόσθεσε πώς “η σημερινή ανισορροπία μεταξύ τιμών και εισοδημάτων δεν είναι βιώσιμη”.

Σε ότι αφορά την πορεία της εταιρείας για το 2023 εκτίμησε ότι θα υπάρξει πίεση περιθωρίων κέρδους κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες, η οποία «ενδέχεται να επιταχυνθεί το 2024».

Ο ίδιος επανέλαβε ότι στόχος είναι η αύξηση της παραγωγικότητας (εκτίμηση για αύξηση τζίρου κατά 15% στην τρέχουσα χρήση) και αύξηση κερδοφορίας κατά 10%, εξαιτίας αυτής της συγκράτησης των τιμών.

Για το ενδεχόμενο να φύγει από την εταιρεία και να τον διαδεχτεί κάποιος άλλος, είπε ότι “εάν με ρωτάτε εάν θα την κοπανήσω, η απάντηση είναι ‘όχι’”, ενώ στο θέμα διαδοχής είπε ότι “θα πρέπει να ρωτήσετε τους μέτοχους ποιον θα βάλουν. Εμείς σαν οικογένεια έχουμε μειοψηφικό πακέτο και οι μέτοχοι θα αποφασίσουν ποιος είναι ο καλύτερος”.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email