Home » Δικαστική διαμάχη της Upper Deck και της Ravensburger για το Disney Lorcana

Δικαστική διαμάχη της Upper Deck και της Ravensburger για το Disney Lorcana

Από OPS Publications
07/07/2023

Δικαστική διαμάχη της Upper Deck και της Ravensburger για το Disney Lorcana

LOGOS ET_CRT S

Ένα από τα πιο αναμενόμενα νέα παιχνίδια φέτος βρίσκεται στο επίκεντρο μιας νομικής διαμάχης. Προ ημερών , η Upper Deck Sues κατέθεσε αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια εναντίον της Ravensburger και ενός πρώην σχεδιαστή παιχνιδιών της Upper Deck,τον Ryan Miller, ισχυριζόμενη  ότι τα μέρη συνωμότησαν για να «κλέψουν και να αντιγράψουν το αρχικό παιχνίδι της Upper Deck το οποίο η Ravensburger ανακατασκεύασε  και κυκλοφόρησε ως Disney Lorcana».

Σύμφωνα με την καταγγελία 19 σελίδων ο Miller, ο οποίος κάποτε δούλευε στο Magic The Gathering και στο Digimon, είχε δεσμευτεί με συμβόλαιο για να αναπτύξει  ένα σημαντικό παιχνίδι καρτών που ονομάζεται Rush of Ikorr.  Η καταγγελία ισχυρίζεται ότι ο Μίλερ τερμάτισε το συμβόλαιό του με την Upper Deck και πήγε το ημιτελές Rush of Ikorr στη Ravensburger όπου εξελίχθηκε σε Disney Lorcana.

Η Upper Deck αναφέρει ότι το Rush of Ikorr βρίσκεται ακόμα σε ενεργό ανάπτυξη και ζητά αποζημίωση από την Ravensburger, συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης, της επιστροφής των νομικών εξόδων, ενώ ζητά να σταματήσει τη δημόσια κυκλοφορία της Disney Lorcana. Το Disney Lorcana αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πέρυσι με την έκθεση D23 της Disney.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email