Home » Ερευνητικό πρόγραμμα της Mitsubishi Pencil αναδεικνύει τις ευεργετικές επιρροές της γραφής

Ερευνητικό πρόγραμμα της Mitsubishi Pencil αναδεικνύει τις ευεργετικές επιρροές της γραφής

Από OPS Publications
07/07/2023

Ερευνητικό πρόγραμμα της Mitsubishi Pencil αναδεικνύει τις ευεργετικές επιρροές της γραφής

LOGOS ET_OPC S

Η Mitsubishi Pencil συνεργάζεται σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα υπό τον καθηγητή Yuji Ikeya της Σχολής Φαρμακευτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Τόκιο, σε μια προσπάθεια κατανόησης των διαφορετικών  καταστάσεων συγκέντρωσης του κάθε ατόμου σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες κατά τη χρήση των παραδοσιακών οργάνων  γραφής.

Στα αποτελέσματα του προγράμματος διαπιστώθηκε, εκτός των άλλων, ότι η επαύξηση της συγκέντρωσης στους ανθρώπους μπορεί να επιτευχτεί εντυπωσιακά, από τη συχνή και έντονη χρήση του οργάνου γραφής.

Επιπλέον, αυτή η εργασία έγινε αποδεκτή για το Ετήσιο Συνέδριο του 2023 της Ιαπωνικής Εταιρείας για την Τεχνητή Νοημοσύνη. Η εταιρεία ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Θα είμαστε σε θέση να διερευνήσουμε τη δυνατότητα επίλυσης διάφορων κοινωνικών ζητημάτων στο μέλλον με την έντονη χρήση της γραφής. Θεωρούμε ότι αυτό είναι ένα βήμα που θα οδηγήσει στην παροχή νέας αξίας, όπως η επίτευξη πιο αποτελεσματικής και ακριβούς μάθησης και εργασίας ».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email