Home » Η Παγκόσμια Εβδομάδα Εθελοντισμού Play It Forward της Mattel επιστρέφει 

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Εθελοντισμού Play It Forward της Mattel επιστρέφει 

Από OPS Publications
06/07/2023

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Εθελοντισμού Play It Forward της Mattel επιστρέφει

LOGOS ET_CRT S

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Εθελοντισμού Play It Forward της Mattel δίνει τη δυνατότητα στις εμβληματικές επωνυμίες της να ανταποδώσουν στις κοινότητες που το χρειάζονται περισσότερο. Το Play It Forward είναι μια καθορισμένη περίοδος κάθε χρόνο όπου τα παγκόσμια γραφεία της Mattel προτρέπουν για μια εβδομάδα τους υπαλλήλους της να μοιραστούν τον χρόνο και τα ταλέντα τους για να υποστηρίξουν τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που εξυπηρετούν παιδιά και τις οικογένειές τους.

Ο σκοπός της Mattel είναι να δώσει τη δυνατότητα στην επόμενη γενιά να εξερευνήσει το θαύμα της παιδικής ηλικίας και να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της, και η Παγκόσμια Εβδομάδα Εθελοντισμού Play It Forward δίνει στους εργαζόμενους την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε αυτόν τον σκοπό σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους.

Φέτος, οι παγκόσμιες ημερομηνίες παιχνιδιού της Mattel θα περιλαμβάνουν εμπειρίες με την επωνυμία Mattel, όπως κομμάτια Hot Wheels σε φυσικό μέγεθος, ευκαιρίες φωτογραφίας Barbie και παιχνίδι Uno, μεταξύ άλλων.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email