Home » Η Edding διοργανώνει δημιουργικό εργαστήριο για εξειδικευμένους αντιπροσώπους στη Γερμανία

Η Edding διοργανώνει δημιουργικό εργαστήριο για εξειδικευμένους αντιπροσώπους στη Γερμανία

Από OPS Publications
07/07/2023

Η Edding διοργανώνει δημιουργικό εργαστήριο για εξειδικευμένους αντιπροσώπους στη Γερμανία

LOGOS ET_OPC S

Ακριβώς πριν από την έναρξη της πιο σημαντικής σεζόν του χρόνου, οι εξειδικευμένοι έμποροι λιανικής έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα διαδικτυακό δημιουργικό εργαστήριο Edding. Το επίκεντρο είναι τα δημιουργικά προϊόντα Edding και η χρήση τους την περίοδο των Χριστουγέννων. Εκ των προτέρων, οι συμμετέχοντες θα λάβουν δωρεάν ένα ολοκληρωμένο κουτί εργαστηρίου με όλα τα απαραίτητα προϊόντα και υλικά.

Υπό την καθοδήγηση του δημιουργικού εικονογράφου Christin Stapff, τα χριστουγεννιάτικα έργα σχεδιάζονται σε υλικά όπως ξύλο, πέτρα, τερακότα, χαρτί και γυαλί, τα οποία αργότερα είναι ιδανικά για διακόσμηση στο σημείο πώλησης. Επιπλέον, ο ειδικός στη δημιουργικότητα Marcel Warnt παρέχει πολύτιμες συμβουλές και κόλπα για τη χρήση και την παροχή συμβουλών σχετικά με τα προϊόντα Edding. Οι τρέχουσες τάσεις στο PoS θα είναι επίσης θέμα του εργαστηρίου.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 21. Σεπτεμβρίου 2023 από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. ζωντανά μέσω Vimeo. Η καταληκτική ημερομηνία για τις συμμετοχές είναι η 15η Αυγούστου 2023, απομένουν μόνο λίγες θέσεις.

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email