Home » Η Lego ενώνει τις δυνάμεις της με τα αστέρια του γυναικείου ποδοσφαίρου 

Η Lego ενώνει τις δυνάμεις της με τα αστέρια του γυναικείου ποδοσφαίρου 

Από OPS Publications
06/07/2023

Η Lego ενώνει τις δυνάμεις της με τα αστέρια του γυναικείου ποδοσφαίρου

LOGOS ET_CRT S

Professional footballers team up with the LEGO Group ...

Ο Όμιλος Lego συνεργάστηκε με τις Rachel Daly, Lauren Hemp, Sam Kerr και Beth Mead για να ξεκινήσει το Unstoppable FC και να παροτρύνει όλο και περισσότερα κορίτσια να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

Η νέα πρωτοβουλία έχει σχεδιαστεί για να διδάξει στα κορίτσια την ανθεκτικότητα και την πίστη στον εαυτό τους μέσω του παιχνιδιού Lego και του ποδοσφαίρου μέσω μιας σειράς εργαστηρίων και διαδικτυακού περιεχομένου, που πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Αυτό αποτελεί μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Play Unstoppable του Ομίλου Lego για να αναδείξει  τι μπορούν να επιτύχουν τα κορίτσια όταν έχουν τον χώρο και την ελευθερία να παίξουν χωρίς όρια.

Η πρωτοβουλία θα δει επίσης το Lego Group να συνεργάζεται με τις κορυφαίες ομάδες της Γυναικείας Super League, Arsenal WFC, Aston Villa WFC και Chelsea FC Women για να διοργανώσει διαδραστικά εργαστήρια αυτό το φθινόπωρο. Θα υπάρχει επίσης μια σειρά διαδικτυακού περιεχομένου, με τους ποδοσφαιριστές του Ηνωμένου Βασιλείου, που θα παρουσιάζουν τις δικές τους ιστορίες ανθεκτικότητας και επιμονής.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email