Home » Η Trefl εισέρχεται στον τομέα των παιχνιδιών για κινητά τηλέφωνα 

Η Trefl εισέρχεται στον τομέα των παιχνιδιών για κινητά τηλέφωνα 

Από OPS Publications
06/07/2023

Η Trefl εισέρχεται στον τομέα των παιχνιδιών για κινητά τηλέφωνα

LOGOS ET_OPC S

Η εταιρεία Trefl επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με παιχνίδια για κινητά που θα είναι διαθέσιμα στις εφαρμογές Google Store και Apple Store. Ήδη τον Σεπτέμβριο του 2023, θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο παιχνίδι για κινητά βασισμένο στο μπεστ σέλερ επιτραπέζιων παιχνιδιών, το Spy Guy με τους χαρακτήρες της σειράς της οικογένειας Treflik. Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, η Trefl σχεδιάζει να κυκλοφορήσει 6 παιχνίδια για κινητά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη επαφή του Trefliks με τον εικονικό κόσμο. Στις αρχές του 2023, χάρη στη συνεργασία με την RedDeerGames, το Trefliks εμφανίστηκε στις κονσόλες της Nintendo.

Τα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν με την επωνυμία Trefl eGames και, όπως ανακοινώνει ο παραγωγός, θα έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, όπως τα παραδοσιακά επιτραπέζια παιχνίδια – θα αναπτύξουν οξυδέρκεια ή θα διδάξουν καλές συνήθειες.

“Απλώς κοιτάξτε τα παγκόσμια έσοδα από τα παιχνίδια για κινητά, τα οποία ανήλθαν σε 167 τρισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι, για να καταλάβετε πόσο μεγάλες είναι οι δυνατότητες σε αυτόν τον τομέα και γνωρίζουμε ότι αυξάνεται συνεχώς. Για εμάς είναι μια προφανής και φυσική κατεύθυνση στην εξέλιξη της προσφοράς. Κατά τη δημιουργία εφαρμογών παιχνιδιών, θέλουμε να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια μας (όπως το Spy Guy), έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να πάρουν το αγαπημένο τους παιχνίδι σε ένα ταξίδι, στο αεροπλάνο, το αυτοκίνητο ή το τρένο. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στο να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα προϊόντα είναι ασφαλή για τα παιδιά και αναπτύσσονται.” ,  αναφέρει  ο Jacek Behnke , Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Trefl SA

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email