Home » Ο Όμιλος T3L εξαγοράζει την Poul Willumsen στη Δανία 

Ο Όμιλος T3L εξαγοράζει την Poul Willumsen στη Δανία 

Από OPS Publications
06/07/2023

Ο Όμιλος T3L εξαγοράζει την Poul Willumsen στη Δανία

LOGOS ET_OPC S

Ο Όμιλος T3L συνεχίζει την πολιτική εξαγορών του αποκτώντας τη δανική εταιρεία Poul Willumsen μέσω της θυγατρικής Jalema BV.

Για να ενισχύσει τις θέσεις του στην ευρωπαϊκή αγορά, ο Όμιλος T3L ανακοινώνει την εξαγορά της δανικής εταιρείας Poul Willumsen, μέσω της ολλανδικής θυγατρικής Jalema BV (η ίδια εξαγοράστηκε το 2019). Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Poul Willumsen προσφέρει εξατομικευμένα είδη δώρων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία. Αυτή η δραστηριότητα συμπληρώνει και αναπτύσσει ακόμα περισσότερο τον κατάλογο της T3L. Το ποσό της πώλησης δεν αποκαλύφθηκε.

Ο Kim Berg, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου T3L, ανακοίνωσε περαιτέρω: «Τόσο για τις επώνυμες επιχειρήσεις μας όσο και για τις μη επώνυμες δραστηριότητές μας, αυτή η συγχώνευση προσφέρει περαιτέρω μεγάλες ευκαιρίες και ηγετική θέση στην αγορά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Bo Willumsen που μας έδωσε την ευκαιρία να επεκτείνουμε την επιχείρηση που ξεκίνησε η οικογένειά του».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email