Home » Συνεργασία Skroutz και Convert Group για τη διάθεση δεδομένων πωλήσεων στα brands 

Συνεργασία Skroutz και Convert Group για τη διάθεση δεδομένων πωλήσεων στα brands 

Από OPS Publications
06/07/2023

Συνεργασία Skroutz και Convert Group για τη διάθεση δεδομένων πωλήσεων στα brands

LOGOS ET_OW S

Το Skroutz και η Convert Group εταιρεία στον χώρο των data & analytics στο omni-channel εμπόριο, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασία τους με το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας Skroutz Market Intelligence για επίσημους εισαγωγείς και διανομείς επώνυμων προϊόντων. Μέσω της διαδραστικής πλατφόρμας eRetail Audit Marketplace της Convert Group, το Skroutz θέτει τα δεδομένα πωλήσεών του στη διάθεση των brands που κατασκευάζουν και εμπορεύονται τα προϊόντα που διακινεί, ανά προϊόν και ανά κατηγορία προϊόντων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πλέον, τα 33.000 brands όλων των κατηγοριών του Skroutz αποκτούν μέσω εμπορικής συμφωνίας πολύτιμες πληροφορίες σε ημερήσια βάση και σχεδόν real-time πρόσβαση σε δεδομένα. Δεδομένα όπως τζίρο λιανικών πωλήσεων συνολικό αλλά και ανά προϊόν, δεδομένα καλαθιού και συσχέτιση προϊόντων, δεδομένα ανταγωνισμού και κατηγορίας, όρους αναζήτησης καταναλωτών ανά κατηγορία και κωδικό, δεδομένα πλοήγησης καταναλωτών αλλά και απόδοσης ενεργειών marketing, όπως τα skroutz ads, πάντα μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email