Home » Η Hunter Price θα παρουσιάσει τις πρώτες συλλογές Crayola τον επόμενο μήνα 

Η Hunter Price θα παρουσιάσει τις πρώτες συλλογές Crayola τον επόμενο μήνα 

Από OPS Publications
13/07/2023

Η Hunter Price θα παρουσιάσει τις πρώτες συλλογές Crayola τον επόμενο μήνα

LOGOS ET_CRT S

Η Hunter Price International κυκλοφόρησε τις λεπτομέρειες των πρώτων της συλλογών με το λογότυπο δημιουργικότητας της Crayola.

Οι συλλογές θα κυκλοφορήσουν σε Tesco και Poundland τον Αύγουστο. Μια συλλογή capsule θα κάνει το ντεμπούτο της σε 200 καταστήματα Tesco για την ολοκαίνουργια σειρά Crayola Kraft, η οποία έχει δημιουργηθεί από την ομάδα της Hunter Price σε συνεργασία με την Crayola. Το Crayola Kraft είναι μια σειρά που βασίζεται κυρίως σε χαρτί, η οποία έχει το περιβάλλον στο επίκεντρο και στοχεύει να εμπνεύσει τα παιδιά να δημιουργήσουν με έμφαση σε θέματα βιωσιμότητας . Η πρώτη σειρά είναι χωρίς πλαστικό, ανακυκλώσιμη, τυπωμένη με φυτικά μελάνια και έχει πιστοποίηση FSC.

«Τους τελευταίους 12 μήνες η ομάδα εργάστηκε ακούραστα για να αναπτύξει περισσότερες από 100 νέες ιδέες προϊόντων και να τα ετοιμάσει για τη λιανική. Το να λανσάρουμε μια από τις πρώτες νέες σειρές μας – Crayola Kraft – με την Tesco θα είναι μια εξαιρετικά περήφανη στιγμή για όλη την ομάδα», δήλωσε ο Ben Cornwell, διευθυντής πωλήσεων για χαρτικά, τέχνες και χειροτεχνία στην Hunter Price International. «Είμαστε σε όλο τον κόσμο τους τελευταίους μήνες, θέτοντας τα θεμέλια για το όραμα που φέρνουμε στη ζωή για τις σειρές μας Crayola και πιστεύω πραγματικά ότι προσφέρουμε κάτι διαφορετικό σε αυτή την αγορά.

Τους επόμενους μήνες, η Hunter Price θα αποκαλύψει επιπλέον νέες ιδέες προϊόντων στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email