Home » Η Miniso ανακοινώνει την συνεργασία IP με τον Snoopy

Η Miniso ανακοινώνει την συνεργασία IP με τον Snoopy

Από OPS Publications
13/07/2023

Η Miniso ανακοινώνει την συνεργασία IP με τον Snoopy

LOGOS ET_CRT S

Μια συμφωνία συνεργασίας IP αποκαλύφθηκε σε τελετή υπογραφής την 1η Ιουλίου στη Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής Συνεργατών της Miniso για το 2023 στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Η Μiniso ανακοινώνει μια νέα συνεργασία με την Peanuts , τη μάρκα που βασίζεται στο παγκοσμίου φήμης κόμικ, ανοίγοντας το δρόμο για μια συνεργασία βασισμένη στους αγαπημένους χαρακτήρες του Snoopy, του Charlie Brown και της συμμορίας Peanuts.

Η συνεργασία στοχεύει να συνδυάσει τη χαρακτηριστική γοητεία των πιο γνωστών χαρακτήρων της Peanuts και τη δέσμευση της MINISO να προσφέρει καινοτόμα, υψηλής ποιότητας και διασκεδαστικά προϊόντα σε πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η συνεργασία MINISO x Peanuts έγινε για λογαριασμό της Peanuts Worldwide από την ομάδα της Σαγκάης της WildBrain CPLG, μια κορυφαία εταιρεία αδειοδότησης που αντιπροσωπεύει το εμπορικό σήμα Peanuts στην Κίνα και σε πολλές άλλες περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email