Home » Η Mitsubishi Pencil στηρίζει, για μία ακόμη χρονιά, τα παιδιά με ειδικές ανάγκες

Η Mitsubishi Pencil στηρίζει, για μία ακόμη χρονιά, τα παιδιά με ειδικές ανάγκες

Από OPS Publications
14/07/2023

Η Mitsubishi Pencil στηρίζει, για μία ακόμη χρονιά, τα παιδιά με ειδικές ανάγκες

LOGOS ET_OPC S

Η Mitsubishi Pencil θα πραγματοποιήσει τον 2ο Διαγωνισμό Τέχνης στην Ιαπωνία, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Paralym Art ο οποίος ο οποίος δρα για την Ανεξαρτησία των Ατόμων με Αναπηρία. Το θέμα του διαγωνισμού είναι : «Να είσαι ο εαυτός σου» και θα ζητηθεί από τον κάθε συμμετέχοντα  να εκφράσει την ατομικότητά του μέσω δισδιάστατων έργων και γραφής.

Με στόχο να απελευθερώσει την ατομικότητα και τη δημιουργικότητα των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία μετατρέπει τις διάφορες  στο φύλο, την κουλτούρα, την αναπηρία και τις έμφυτες  δεξιότητες των ανθρώπων σε δυνατότητες δημιουργίας και πλούσιες εκφράσεις .

«Με βάση αυτή τη φιλοσοφία, όχι μόνο στις επιχειρηματικές δραστηριότητες, αλλά και μέσω της γραφής και του σχεδίου, θα υποστηρίξουμε την εκφραστική εμπειρία όλων των ανθρώπων και θα συμβάλουμε στην υλοποίηση μιας ελεύθερης και χωρίς σύνορα κοινωνίας όπου κάθε άτομο είναι μοναδικό.», δήλωσε ο επικεφαλής της Mitsubishi Pencil.

Η περίοδος υποβολής εργασιών είναι από το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 έως τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email