Home » Η PlanToys απέσπασε το βραβείο βιωσιμότητας ως “κατασκευαστής της χρονιάς” στα  ASTRA Excellence 2023 

Η PlanToys απέσπασε το βραβείο βιωσιμότητας ως “κατασκευαστής της χρονιάς” στα  ASTRA Excellence 2023 

Από OPS Publications
13/07/2023

Η PlanToys απέσπασε το βραβείο βιωσιμότητας ως “κατασκευαστής της χρονιάς” στα ASTRA Excellence 2023

LOGOS ET_CRT S

Η ASTRA, American Specialty Toy Retailing Association , ανακοίνωσε ότι η PlanToys αναδείχθηκε νικητής των βραβείων ASTRA Excellence 2023 για τον Κατασκευαστή της Χρονιάς . Το πρόγραμμα βραβείων είναι το μόνο που έχει σχεδιαστεί για να αναγνωρίζει και να τιμά τις εξαιρετικές συνεισφορές των μελών της βιομηχανίας βιώσιμων  παιχνιδιών.

«Δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε αυτό το επίτευγμα χωρίς τη βοήθεια του εργοστασίου μας στο Trang, των πολλών παγκόσμιων ομάδων και συνεργατών της PlanToys, των εξειδικευμένων λιανοπωλητών παιχνιδιών μας και κυρίως, της κοινότητάς μας, που υποστηρίζουν τα βιώσιμα και ποιοτικά παιχνίδια», ανέφερε ο Rudy Valenta, Αντιπρόεδρος της Αμερικής στην PlanToys. «Είναι τιμή να αναγνωρίζεται η PlanToys ως ο Κατασκευαστής της Χρονιάς για το 2023 από την ASTRA.

Το 2023 σηματοδοτεί την 42η χρονιά που η PlanToys δραστηριοποιείται ως κατασκευαστής και το να κερδίσουμε αυτό το βραβείο τώρα σημαίνει ότι η συνέπεια και η δέσμευσή μας για βιωσιμότητα γίνονται αντιληπτές και εκτιμώνται όχι μόνο από τη βιομηχανία αλλά και από τους καταναλωτές. Το βραβείο δίνει στις παγκόσμιες ομάδες και τους συνεργάτες μας πρόσθετο κίνητρο να συνεχίσουν να προωθούν τη βιώσιμη παραγωγή στον χώρο των παιχνιδιών, δείχνοντας μέσα από τη δράση, το τι μπορεί να πετύχει από έναν παγκόσμιο κατασκευαστή, εάν δοθεί προτεραιότητα από την ηγεσία. Κάθε μέρα κάνουμε άλλο ένα βήμα προς τα εμπρός, καθώς στοχεύουμε να είμαστε διαφανώς ουδέτεροι από τον άνθρακα έως το 2025».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email