Home » Ο Γερμανικός όμιλος Müller απόκτησε την Ελβετική εταιρεία παιχνιδιών Franz Carl Weber (FCW) 

Ο Γερμανικός όμιλος Müller απόκτησε την Ελβετική εταιρεία παιχνιδιών Franz Carl Weber (FCW) 

Από OPS Publications
13/07/2023

Ο Γερμανικός όμιλος Müller απόκτησε την Ελβετική εταιρεία παιχνιδιών Franz Carl Weber (FCW)

LOGOS ET_CRT S

Η Franz Carl Weber (FCW) γίνεται ιδιοκτησία του γερμανικού ομίλου Müller. Η επωνυμία Franz Carl Weber θα παραμείνει στη θέση της και προς το παρόν δεν προγραμματίζονται αλλαγές στο δίκτυο καταστημάτων, σύμφωνα με τον Marcel Dobler, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της FCW. Η Franz Carl Weber ιδρύθηκε το 1881 και σήμερα απασχολεί σχεδόν 200 άτομα σε 23 υποκαταστήματα.

Η Franz Carl Weber είναι ο νούμερο ένα Ελβετός λιανοπωλητής παιχνιδιών για περισσότερα από 140 χρόνια και διαθέτει ένα από τα παλιότερα brand παιχνιδιών στον κόσμο. Το όνομα Franz Carl Weber αντιπροσωπεύει μια ολοκληρωμένη, εξαίσια σειρά παιδικών παιχνιδιών και ειδών αναψυχής, αλλά και υψηλού επιπέδου συμβουλευτικής τεχνογνωσίας, έντονης ευαισθητοποίησης των ανθρώπων  και πνεύματος καινοτομίας.

Αφού εξαγοράστηκε από την Denner AG το 1984, η οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τη Ζυρίχη πήγε στον όμιλο παιχνιδιών Ludendo την 1η Σεπτεμβρίου 2006, μια διεθνή οικογενειακή επιχείρηση με δίκτυο πάνω από 300 καταστημάτων σε 5 χώρες. Το 2018, την Franz Carl Weber ανέλαβε μια ομάδα επενδυτών από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, τον γαλλικό όμιλο Ludendo.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email