Home » Ο Giochi Preziosi υπογράφει αποκλειστικό συμβόλαιο με τη Hamleys για την Ιταλία

Ο Giochi Preziosi υπογράφει αποκλειστικό συμβόλαιο με τη Hamleys για την Ιταλία

Από OPS Publications
13/07/2023

Ο Giochi Preziosi υπογράφει αποκλειστικό συμβόλαιο με τη Hamleys για την Ιταλία

LOGOS ET_CRT S

Η Giochi Preziosi υπέγραψε συμφωνία με τη Hamleys για το άνοιγμα τουλάχιστον δέκα καταστημάτων single-brand σε όλη την Ιταλία. Η εταιρεία με επικεφαλής τον Enrico Preziosi έχει αποκτήσει την αποκλειστική συμφωνία για πέντε χρόνια.

Τα εγκαίνια προγραμματίζονται να ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, αρχικά στο Μιλάνο και τη Ρώμη. Θα συνεχίσουν σε άλλες μεγάλες ιταλικές πόλεις, με τη Γένοβα και τη Νάπολη μεταξύ των επιβεβαιωμένων τοποθεσιών, σύμφωνα με αναφορές σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η εμβληματική μάρκα Hamleys, που ανήκει στον όμιλο Rbl (Reliance Brands), έχει πάνω από 200 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, της Δανίας, της Αλβανίας, της Ανατολικής Ευρώπης και της Ασίας. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και το διάσημο κατάστημα ναυαρχίδα του Λονδίνου στην Regent Street. Υπάρχουν έντεκα σημεία πώλησης, συμπεριλαμβανομένων εξέχουσες τοποθεσίες εμπορικών κέντρων και έξι καταστήματα αεροδρομίων. Η μάρκα φημίζεται για τις εμπειρίες και τις επιδείξεις των πελατών της στο κατάστημα.

Το πρώτο ιταλικό flagship κατάστημα, στο Μιλάνο, θα βρίσκεται στο κεντρικό Corso Vittorio Emanuele και θα καταλαμβάνει τον χώρο των 1.300 τετραγωνικών μέτρων που ανήκε παλαιότερα στην Gap. Στη Ρώμη, το Hamleys θα βρίσκεται στην Galleria Alberto Sordi, στο πρώην Feltrinelli, και στη Νάπολη, το κατάστημα θα βρίσκεται στο νέο Maximall της Πομπηίας.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email