Home » Το πρώτο Angry Birds Retail Café λανσαρίστηκε στις ΗΠΑ 

Το πρώτο Angry Birds Retail Café λανσαρίστηκε στις ΗΠΑ 

Από OPS Publications
13/07/2023

Το πρώτο Angry Birds Retail Café λανσαρίστηκε στις ΗΠΑ

LOGOS ET_CRT S

Η SCG America ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον δημιουργό του Angry Birds , Rovio Entertainment, για να λανσάρει ένα από τα πιο δημοφιλή franchise παιχνιδιών στον κόσμο σε ένα μοναδικό στο είδος του καφέ λιανικής. Οι εταιρείες ενώθηκαν για να δημιουργήσουν μια ελκυστική και διαδραστική τοποθεσία για να επισκεφθούν οι θαυμαστές του Angry Birds. Το καφέ λιανικής, που ονομάζεται iSwii από την Angry Birds, θα περιλαμβάνει νόστιμα αρτοσκευάσματα, κέικ και γλυκά, μοντέρνα τσάι και καφέδες, παιχνίδια, τμήμα λιανικής και μοναδικές ευκαιρίες φωτογραφιών.

Σε μια συμφωνία που διευκολύνεται από την παγκόσμια εταιρεία αδειοδότησης της Angry Birds, IMG, το iSwii by Angry Birds θα είναι το πρώτο καφέ λιανικής πώλησης Angry Birds στον κόσμο και πρόκειται να ανοίξει στις 18 Ιουλίου στο Tangram. Το Tangram είναι ένα νέο εμπορικό κέντρο μεικτής χρήσης 1,2 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών στο Queens.

Σχεδιασμένο για άτομα και οικογένειες, το 3.300 τετραγωνικών ποδιών iSwii της Angry Birds είναι διακοσμημένο με μοντέρνα διακόσμηση και διαθέτει μια συλλογή αγαλμάτων με θέμα το Instagrammable NYC έξω από την είσοδο, μια εντυπωσιακή φωτεινή οροφή τοιχογραφίας με γραφικά Angry Birds, ζωντανός πάγκος terrazzo και δάπεδο που θυμίζει επιδόρπιο. Πρόσθετα μοναδικά στοιχεία με θέμα το Angry Birds περιλαμβάνουν ψάθινες και κρεμαστές καρέκλες που μοιάζουν με φωλιές, γραφικές επενδύσεις τοίχων από τον παράδεισο των πουλιών και τροπικά φυτά στα ράφια όπου τριγυρνούν τα νεογνά, τα μωρά πουλιά.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email