Home » Αναδείχθηκαν οι πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας. Βραβείο για τη Max Stores ΑBEE 

Αναδείχθηκαν οι πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας. Βραβείο για τη Max Stores ΑBEE 

Από OPS Publications
20/07/2023

Αναδείχθηκαν οι πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας. Βραβείο για τη Max Stores ΑBEE

LOGOS ET_CRT S

Τα πραγματικά success stories του ελληνικού επιχειρείν τιμήθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023», που διοργάνωσε για όγδοη φορά η Direction Business Network, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις τους και παρουσιάζονται αναλυτικά στην πολυτελή 10η έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» της Direction Βusiness Network, που μόλις κυκλοφόρησε.

Στην εταιρεία Max Stores ΑBEE., και σε άλλες 20 επιχειρήσεις, απονεμήθηκε βραβείο στην κατηγορία Greek Business Champions. Στη συγκεκριμένη κατηγορία επιβραβεύθηκαν οι επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών πάνω από 10 εκατ. ευρώ και κατέγραψαν ταυτόχρονη αύξηση μεγαλύτερη του 15%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email