Home » Γερμανία | Πωλήσεις 650 εκατ. € αναμένονται στην έναρξη του σχολικού έτους 

Γερμανία | Πωλήσεις 650 εκατ. € αναμένονται στην έναρξη του σχολικού έτους 

Από OPS Publications
20/07/2023

Γερμανία | Πωλήσεις 650 εκατ. € αναμένονται στην έναρξη του σχολικού έτους

LOGOS ET_OPC S

Οι καταναλωτές στη Γερμανία θα δαπανήσουν φέτος 650 εκατ. € για την προμήθεια σχολικών ειδών . Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας τρέχουσας έρευνας που ανατέθηκε από τη Γερμανική Ένωση Λιανικής ( HDE ) και διενεργήθηκε από την IFH της Κολωνίας. Σύμφωνα με τα ευρήματα , περισσότερο από το 12% των ερωτηθέντων σχεδιάζει να αγοράσει δώρα, σχολικό εξοπλισμό και ειδή ένδυσης –υπόδησης για τα παιδία τους,  όταν ξεκινήσουν τα σχολεία.

Σύμφωνα με την έρευνα, σε σύγκριση με το προ κρίσης έτος 2019, το ποσοστό των καταναλωτών που σχεδιάζουν δαπάνες για το σχολείο έχει αυξηθεί. Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν γύρω στο 10%, φέτος είναι πάνω από 12%.

Περισσότερο από το 40% των καταναλωτών που ερωτήθηκαν θα διατηρήσουν  το επίπεδο των εξόδων για το σχολείο στο ίδιο επίπεδο με το προηγούμενο έτος. Από την άλλη πλευρά, περίπου το 35% σχεδιάζει να δαπανήσει περισσότερα σε σχέση με το προηγούμενο έτος.  

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email