Home » Επιβεβαιώθηκε η εξαγορά του Top Office από την Adveo 

Επιβεβαιώθηκε η εξαγορά του Top Office από την Adveo 

Από OPS Publications
20/07/2023

Επιβεβαιώθηκε η εξαγορά του Top Office από την Adveo

LOGOS ET_OPC S

Τον Απρίλιο του 2023, το Top Office ανακοίνωσε ότι εισέρχεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την εξαγορά του δικτύου της από την Adveo μέσω μιας από τις θυγατρικές της.

Μετά από αρκετές εβδομάδες διαπραγματεύσεων μεταξύ του μετόχου του Top Office και του ομίλου Adveo, η εξαγορά των εμπορικών σημάτων Top Office και Top Office Business (καθώς και των ιστοσελίδων τους) έγινε πράξη από την Adveo.  Η Adveo έχει κυρίως δημιουργήσει ένα franchise για να φιλοξενήσει τα σημεία πώλησης της μάρκας. Το Top Office θα διευρύνει  έτσι το δίκτυό του που περιλαμβάνει ήδη τα δίκτυα Plein Ciel, Calipage και Buro+.

«Το μοντέλο που έχουμε δημιουργήσει με τους δικαιοδόχους του Top Office τοποθετεί την καινοτομία, και τη συν-κατασκευή στο επίκεντρο των μελλοντικών μας δράσεων, για να το αναπτύξουμε εκ νέου. Έχουμε εφαρμόσει τα απαραίτητα μέσα για να επιτρέψουμε σε όλους τους σημερινούς και μελλοντικούς δικαιοδόχους μας τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη.», ανέφερε η Anna Bordes, πρόεδρος του ομίλου Adveo.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email