Home » Η σειρά Leitz Ergo κερδίζει το IGR Innovation Award 

Η σειρά Leitz Ergo κερδίζει το IGR Innovation Award 

Από OPS Publications
20/07/2023

Η σειρά Leitz Ergo κερδίζει το IGR Innovation Award

LOGOS ET_OPC S

Το περίφημο Βραβείο Καινοτομίας για την Εργονομία 2023 από το IGR Institute for Health and Ergonomics eV., απονεμήθηκε στη νέα σειρά Leitz Ergo.  

Το IGR απονέμει τα βραβεία του όχι μόνο για θέματα εργονομίας των προϊόντων αλλά, και  για να ευαισθητοποιήσει εταιρείες και οργανισμούς στο θέμα της εργονομίας και στα οφέλη για την υγεία των υπαλλήλους τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα προωθηθεί ο εργονομικός σχεδιασμός των χώρων εργασίας και θα δοθεί ένα βοήθημα προσανατολισμού για υψηλής ποιότητας εργονομικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Η νέα σειρά Leitz Ergo υποστηρίζει τους ανθρώπους να εργάζονται ενεργά και παραγωγικά όλη την ημέρα. Καθιστά εύκολη και βολική τη δημιουργία ενός εργονομικού, κομψού χώρου εργασίας στο γραφείο ή στο σπίτι που ενθαρρύνει την τακτική εναλλαγή μεταξύ καθίσματος, ορθοστασίας και κίνησης.

Ο Steve Keen, Αντιπρόεδρος Προϊόντων ACCO Brands EMEA καλωσόρισε το IGR-Βραβείο Καινοτομίας για την Εργονομία 2023 με τις λέξεις: «Αυτό το βραβείο είναι μια αναγνώριση των προσπαθειών μας να αναπτύξουμε καινοτόμα προϊόντα για τους σημερινούς χώρους εργασίας στο γραφείο και στο σπίτι συνδυάζοντας πειστικό σχεδιασμό με λειτουργικότητα. Με τις ποικίλες λύσεις μας για κάθισμα, ορθοστασία και κίνηση, προσφέρουμε στους πελάτες και στους τελικούς χρήστες μας την ευκαιρία να παραμείνουν δραστήριοι και παραγωγικοί όλη την ημέρα και έτσι να προάγουν τη δική τους υγεία.”

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email