Home » Η Crayola επαναφέρει τον καλοκαιρινό διαγωνισμό ζωγραφικής 

Η Crayola επαναφέρει τον καλοκαιρινό διαγωνισμό ζωγραφικής 

Από OPS Publications
20/07/2023

Η Crayola επαναφέρει τον καλοκαιρινό διαγωνισμό ζωγραφικής

LOGOS ET_CRT S

Για να γιορτάσει το Back to School ’23, η Crayola έχει δημιουργήσει  έναν καλοκαιρινό διαγωνισμό ζωγραφικής μαζί με τον διάσημο καλλιτέχνη Will Sliney. Με βάση τον περσινό επιτυχημένο διαγωνισμό που συγκέντρωσε περισσότερες από 16 εκατομμύρια κριτικές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκατοντάδες συμμετοχές, τα φετινά σχέδια είναι ακόμη πιο φωτεινά και τολμηρά.

Τόσο η Crayola όσο και η δημιουργική ιδιοφυΐα του Sky Kids, Will Sliney, μοιράζονται τις αξίες ότι κάθε παιδί έχει τη δύναμη να είναι καλλιτέχνης και έτσι συνεργάζονται για να δώσουν στα παιδιά τα κατάλληλα εργαλεία και δεξιότητες για να τα βοηθήσουν στο καλλιτεχνικό τους ταξίδι.

Η νέα μορφή του διαγωνισμού ενθαρρύνει τα παιδιά να συμμετάσχουν ζωγραφίζοντας τον δικό τους υπερήρωα, και προσφέρει στους νικητές χρηματικά έπαθλα αλλά και επιπλέον διακρίσεις, δίνοντας τους την ευκαιρία να επιστρέψουν στο σχολείο ως οι  ήρωες της τάξης.

«Είναι εκπληκτικό να βλέπεις την τεράστια ποικιλία στη δημιουργικότητα που αναδύεται από τη φαντασία των παιδιών», δήλωσε ο ανώτερος διευθυντής μάρκας Crayola, Jade Childs. «Πέρυσι είχαμε τα πάντα, από υπερήρωες superfood όπως το ‘avocadude’ μέχρι το ‘enviroman’ των οποίων η δουλειά είναι να σώσουν τον κόσμο διδάσκοντας σε όλους πώς να φροντίζουν τον πλανήτη. Η Crayola πιστεύει στην απελευθέρωση και τον εορτασμό της πολύχρωμης πρωτοτυπίας σε κάθε παιδί και οι καμπάνιες όπως αυτή βρίσκονται στο επίκεντρο του ήθους της επωνυμίας μας».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email