Home » Η Hasbro γιορτάζει την 100η επέτειό της στο  San Diego Comic-Con International 2023 

Η Hasbro γιορτάζει την 100η επέτειό της στο  San Diego Comic-Con International 2023 

Από OPS Publications
20/07/2023

Η Hasbro γιορτάζει την 100η επέτειό της στο San Diego Comic-Con International 2023

LOGOS ET_CRT S

Γιορτάζοντας φέτος την εκατονταετή επέτειό της, η Hasbro, Inc , επιστρέφει στο San Diego Comic-Con (SDCC) International , παρουσιάζοντας μια απίστευτη σειρά επώνυμων δραστηριοτήτων βασισμένων στα αγαπημένα των θαυμαστών, όπως Transformers, Dungeons & Dragons, Magic: The Gathering, NERF, GI Starworks, και προϊόντα της Ινδίας, NERF, καθώς και προϊόντα GI Star, Warsmi, και ένας Jones and Marvel από την The Walt Disney Company.

«Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε την 100η επέτειό μας με τους θαυμαστές μας στο San Diego Comic-Con», δήλωσε ο Kim Boyd, επικεφαλής του Toy στη Hasbro . «Με δέκα δεκαετίες αξέχαστης ιστορίας, η Hasbro έχει συμβάλει καθοριστικά στο να επιτρέψει σε γενιές οικογενειών να δημιουργήσουν μόνιμες αναμνήσεις μέσω του ευφάνταστου παιχνιδιού και της αφήγησης. Μαζί με την κυκλοφορία νέων προϊόντων στο San Diego Comic-Con, οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν να βιώσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα και την ψυχαγωγία με καινοτόμους τρόπους, με εμβληματικές μάρκες όπως Transformers, GI JOE και NERF.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email