Home » Η Toy Fair ανακοίνωσε πληρότητα 90% 

Η Toy Fair ανακοίνωσε πληρότητα 90% 

Από OPS Publications
20/07/2023

Η Toy Fair ανακοίνωσε πληρότητα 90%

LOGOS ET_CRT S

Η Έκθεση Παιχνιδιών, που γιορτάζει την 70η επέτειό της το 2024, έχει επιτύχει το υψηλότερο ποσοστό επανακράτησης εδώ και πολλά χρόνια, με περισσότερο από το 90% του εκθεσιακού χώρου να επαναπωλείται σε επιστρέφοντες εκθέτες. Καθώς απομένουν περίπου έξι μήνες ακόμα, η διοργάνωση έχει λάβει επίσης περισσότερες από 60 νέες αιτήσεις, μερικές από εταιρείες που επέστρεψαν μετά από μια περίοδο απουσίας, μερικές ολοκαίνουργιες.

Ο επικεφαλής του Toy Fair της British Toy and Hobby Association, Majen Immink, σχολίασε: «Είμαστε έκπληκτοι από την υποστήριξη και την πίστη που συνεχίζει να λαμβάνει η έκθεση από τους επιστρέφοντες εκθέτες της. Είναι απίστευτο να επιτυγχάνεις τόσο υψηλό ποσοστό επανακρατήσεων, ειδικά στο τρέχον κλίμα, το οποίο επιβεβαιώνει την αξία και τη σημασία που δίνει ο κλάδος στην έκθεση».

Η Toy Fair είναι η μεγαλύτερη ειδική εμπορική έκθεση παιχνιδιών και ειδών χόμπι στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιστρέφει στο Olympia London από τις 23 έως τις 25 Ιανουαρίου 2024.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email